Blijf continu op hoogte van de laatste ontwikkelingen en het laatste nieuws over hybride werken.

De Remote Working Summit is een kennisplatform voor leidinggevenden, die hun organisatie optimaal willen voorbereiden op de nieuwe werksituatie. Wij brengen kennis, vraag en aanbod samen om nieuwe ontwikkelingen te ontdekken en leerprocessen te versnellen. 

Meld je aan en krijg direct kosteloos toegang tot onze kennisportal, waar je onderzoeksrapporten kunt downloaden en de laatste summits terug kunt kijken en interviews en podcast kunt beluisteren. Ook krijg je ook toegang tot onze LinkedIn peer-to-peer community, waar je rechtstreeks kennis kunt delen met andere vakgenoten.
Bedankt voor je aanmelding. Binnenkort ontvang je meer informatie.  
Fijne dag en vriendelijke groet,

Het Thuiswerk Summit Team.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Live nieuws en rond de tafel gesprekken

Laat je inspireren door onze kennispartners en blijf dagelijks op de hoogte over de nieuwste trends. En ontdek hoe je deze kennis, direct binnen je eigen organisatie kunt toepassen.

Kennis delen en netwerken

Ga direct in gesprek met de experts en andere deelnemers.
Als deelnemer maak je automatisch deel uit van onze peer- to- peer community. Hier kun je met andere deelnemers en kennispartners netwerken.

Toonaangevende leveranciers met directe oplossingen

Werkplektechnologieën ontwikkelen zich snel, omdat de vraag naar een effectievere, veiliger en prettiger hybride werken toeneemt. Profiteer van de kennisblokken die tijdens de online summits gepresenteerd worden.

Blijf verbonden via ons peer-to-peer kennisplatform 

Op ons kennisplatform, zijn alle online summits, interviews en podcasts terug te zien of te beluisteren. Ook kun je de meeste recente onderzoeksrapporten, gratis downloaden.