Word ook partner of exposant

Ontdek de voordelen van ons partner- en exposantenprogramma en kom direct in contact met belangrijke doelgroepen
Meer informatie

Opzet summit 19 juni

Deelnemersprofielen

Facilitair management
IT-Management
Algemeen management
HR(M) management
50  - 500 medewerkers
Meer dan 500 medewerkers

De voordelen van ons partnerprogramma en exposeren

Of het nu gaat om het genereren van leads of naamsbekendheid als specialist op het gebied van hybride werken vergroten, onze partnerproposities dragen bij om jullie sales- en marketingdoelstellingen te behalen. Zowel voor, tijdens als na de summit, zorgen wij voor optimale branding, positionering, naamsbekendheid en kwalitatieve leads.

Deelnemers experience

Summits
Deelnemers laten zich tijdens de summit door de beste experts en praktijkdeskundigen bijpraten over actuele trends, how-to’s en ontwikkelingen op het gebied van hybride en asynchroon werken. Zorg dat je bijblijft!
Nieuwsbrieven
Wekelijks houden wij de deelnemers aan de summit op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws, marktonderzoeken en partner events.

Peer to peer community
Via onze peer to peer community blijven de deelnemers en onze partners dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws en netwerken met elkaar.
Seminars
Onze partners kunnen hun seminars en webinars promoten via onze community en onze nieuwsbrieven.
Awards
Op 19 juni 2023 wordt de Gouden Werkplek Award voor de 3e keer uitgereikt aan bedrijven of organisaties die zich op een verrassende en effectieve wijze concepten hebben ontwikkeld.

Onze partners zijn een belangrijk onderdeel van de Award uitreiking.
Live debat 19 juni 2023
De summits worden altijd live gestreamd en de opnames worden daarna gebruikt om beslissingnemers de mogelijkheid te geven om de summit terug te kijken.

Alle opnames van de programma's worden daarna ook via social media gebruikt voor promotie van onze partners.

Richard van Tilborg - Covince

De mogelijkheden van virtueel werken, zowel vanuit het kantoor als vanuit huis. Hoe kunnen bedrijven dit zo optimaal mogelijke gaan inrichten? Toekomst fantasie of werkelijkheid? Bekijk hier meer over de nieuwe virtuele werkomgeving.
Bekijk de aflevering
Radio specials
Iedere laatste vrijdag van de maand hebben we, met onze partners als gast, een live radio uitzending bij New Business Radio. Met de special 'Remote Working in Progress', met meer dan 40.000 luisteraars per uitzending.
Beurs/congres
Tijdens de live summit kunnen onze partners lezingen en seminars geven en via de meetingpoints stands, hun diensten en producten presenteren en direct in contact komen met de deelnemers.
Wekelijke podcast
Tijdens onze wekelijkse podcastserie 'Hybride Working in Progress' nodigen we onze partners uit om de laatste marktontwikkelingen en trends te bespreken.

Vraag meer informatie aan

Hartelijk dank voor jouw aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
We wensen je een fijne dag en vriendelijke groet,

Het Remote Working Summit Team.
Oops! Something went wrong while submitting the form.