Tijd tot de volgende summit

00

Dagen

00

Uur

00

Minuten

00

Secondes

Neem ook deel aan hét grootste kennis event over hybride werken

De nieuwe werkmix en werkomgeving

Ontdek aan de hand van de laatste onderzoeken en de nieuwste trends, welke ontwikkelingen er zijn en welke managementtools en hulpmiddelen kunnen worden ingezet.

Strategiebepaling en managementtools

Krijg meer controle over het hybride werken door meerdere ontwikkelingstrajecten te implementeren, gezamenlijk met alle belanghebbenden.

Ontdek de nieuwste technologieën en toepassingen

Werkplek technologieën ontwikkelen zich snel, omdat de vraag naar een effectieve, veilige en optimale samenwerking toeneemt. Leer van de kennis die onze experts aan de hand van veel praktijkcases zullen behandelen.

Laat je tijdens de summit door de beste experts en praktijkdeskundigen bijpraten over actuele trends, how-to’s en laatste ontwikkelingen

Deelnemers experience

Summits
Deelnemers laten zich tijdens de summit door de beste experts en praktijkdeskundigen bijpraten over actuele trends, how-to’s en ontwikkelingen op het gebied van hybride en asynchroon werken. Zorg dat je bijblijft!
Nieuwsbrieven
Wekelijks houden wij de deelnemers aan de summit op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws, marktonderzoeken en partner events.

Peer to peer community
Via onze peer to peer community, blijven de deelnemers en onze partners dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws en netwerken met elkaar.
Seminars
Onze partners kunnen hun seminars en webinars promoten via onze community en onze nieuwsbrieven.
Awards
Op 19 juni 2023 wordt de Gouden Werkplek Award voor de 3e keer uitgereikt aan bedrijven of organisaties die zich op een verrassende en effectieve wijze concepten hebben ontwikkeld.

Onze partners zijn een belangrijk onderdeel van de Award uitreiking.
Live debat 19 juni 2023
De summits worden altijd live gestreamd en de opnames worden daarna gebruikt om beslissingnemers de mogelijkheid te geven om de summit terug te kijken.

Alle opnames van de programma's worden daarna ook via social media gebruikt voor promotie van onze partners.

Richard van Tilborg - Covince

De mogelijkheden van virtueel werken, zowel vanuit het kantoor als vanuit huis. Hoe kunnen bedrijven dit zo optimaal mogelijke gaan inrichten? Toekomst fantasie of werkelijkheid? Bekijk hier meer over de nieuwe virtuele werkomgeving.
Bekijk de aflevering
Radio specials
Iedere laatste vrijdag van de maand, hebben we met onze partners als gast een live radio uitzending bij New Business Radio. Met de special 'Remote Working in Progress', met meer dan 40.000 luisteraars per uitzending.
Beurs/congres
Tijdens de live summit kunnen onze partners lezingen en seminars geven en via de meetingpoints stands, hun diensten en producten presenteren en direct in contact komen met de deelnemers.
Wekelijke podcast
Tijdens onze wekelijkse podcastserie 'Hybride Working in Progress' onze partners uit om de laatste marktontwikkelingen en trends te bespreken.