Programma

Bekijk hier het programmaoverzicht voor de summit dat voor 19 juni is opgedeeld in verschillende parallelsessies, waaronder de summit debatten, keynote sessies en seminars
RESERVEER JE TICKET

Programma overzicht

De architectuur van de nieuwe werkmix en omgeving

Onder leiding van presentatrice Martine Hauwert gaat het panel in debat over de toekomst en de ontwikkelingen op het gebied van de architectuur van een succesvolle hybride werkomgeving en welke technologieën hier een cruciale rol in gaan spelen. Hoe stuur je als management aan op werkplezier, productiviteit en het efficiënt gebruik van applicaties en faciliteiten?

Als deelnemer kun je vanaf de tribune meestemmen over de items en mee discussiëren met de panelleden.    
Theater 1

DEBAT

Kleine beetjes helpen niet meer. Disruptie is key om organisaties te helpen beter te presteren

Veel organisaties voorspelden onterecht dat medewerkers in 2022 weer gewoon op kantoor zouden werken; de meesten bleven remote of hybride werken. De verslechterde economische omstandigheden dwingen bedrijven te blijven zoeken naar "Meer doen met minder". Maar tegelijk zorgt de krappe arbeidsmarkt er voor dat wellbeing en flexibiliteit voor de medewerkers uitermate belangrijk blijft. Meer werkdruk is (meestal) geen optie. Dat roept om een disruptieve, structureel andere aanpak van de manier waarop we werken en het werk organiseren. Maar hoe?

Digitalisering, automatisering en met name AI kunnen organisaties helpen om dit voor elkaar te krijgen. Repetitief werk, veelvuldig zoeken, leeswerk, beantwoorden van berichten worden significant minder. En in plaats van 80% van de tijd te besteden het bedenken van oplossingen maakt AI het mogelijk om 80% van de tijd te besteden aan het verbeteren van wat al automatisch wordt gegenereerd. Dat geeft meer betekenis aan werk terwijl het organisaties beter positioneert op de markt. Tijdens zijn keynote sessie zal Henk inzicht geven in de laatste trends en de toekomstverwachtingen.
Microsoft
Theater 2

KEYNOTE

De werkplek van de toekomst: daar start je vandaag al mee!

Tijdens deze keynote nemen Employee Experience & Cloud PC experts Frank van Attekum en Harold van de Kamp je mee op reis naar de digitale werkplek van de toekomst. Er is de afgelopen jaren veel veranderd op het gebied van de digitale werkplek. Met alle gevolgen van dien, zowel positief als negatief. Want hoe zorg je er nou voor dat je digitale werkplek altijd beschikbaar is voor alle medewerkers, op welk apparaat dan ook? En dan ook nog snel. Gepersonaliseerd. Veilig. En dat 'ie óók nog eens fungeert als digitale assistent? Dat lijkt een droom voor de toekomst. Maar niets is minder waar: Frank en Harold zullen je tijdens deze sessie laten zien dat die werkplek van de toekomst vandaag al binnen handbereik ligt.

Met behulp van slimme technologieën als Windows 365, Microsoft Viva en AI via Microsoft Copilot verbeter jij de werknemerservaring en de digitale werkplek in jouw organisatie, waardoor medewerkers hun werk efficiënter, productiever én blijer kunnen uitvoeren. Tijdens deze keynote word je geïnspireerd om zelf direct met de werkplek van de toekomst en Employee Experience aan de slag te gaan. Tipje van de sluier? In de werkplek van de toekomst staat de mens altijd centraal.
e-office
Theater 2

KEYNOTE

De belangrijkste ontwikkeling op HR gebied en de veranderende rol van medewerkers

Het thema ‘Werkgeluk’ wordt steeds belangrijker. Onze panelleden mogen zich met recht  ‘werkgelukdeskundigen’ noemen. Vanuit hun werkervaring, ook als leidinggevenden, zullen zij gaan toelichten hoe de toekomst van het hybride werken en de gevolgen daarvan voor organisaties zullen zijn.

Hoe hou je binding met medewerkers, voorkom je een burn-out en kun je het beste de onboarding van nieuwe medewerkers inzetten? En wat zijn de succesfactoren voor werkgeluk?

Als deelnemer kunnen je vanaf de tribune meestemmen over de items een mee discussiëren met de panelleden.  

Theater 1

DEBAT

Van synchroon naar asynchroon werken, zonder werkstress en met meer effectiviteit

De grootste paradigma shift in kantoorwerk. Het kantoor wordt de ontmoetingsplek, thuis is voor focus werk: het beste van twee werelden. Onze werkwijze is niet nog niet veranderd, we werken nog synchroon (real-time en onmiddellijk). Terwijl de huidige tijd vraagt om een andere aanpak, namelijk asynchroon; optimaal samenwerken, iedereen zijn eigen ritme en werktijden. Aanwezigheid is niet gelijk aan productiviteit. Pauzeren is essentieel, “er moet meer gewassen worden, zonder schuldgevoel”. Kortom hoe kunnen we zorgen dat de werkdruk en werkstress vermindert en het werkplezier, door optimaal echt samen te werken, wordt vergroot. 

Hybride werken is voor iedereen een echte ontdekkingsreis en geen absolute wetenschap met kant en klare on-size-fits-all oplossingen. Niet alle onderdelen zoals vooraf bedacht en uitgewerkt werken succesvol voor iedereen. Er is behoefte aan hybride werken 2.0, de vervolgfase. Welke stappen zijn mogelijk en hoe kunnen we dat aanpakken met zo weinig mogelijk werkdruk en werkstress. Tijdens dit interactieve seminar krijg je als deelnemer concrete, praktische handvaten en tips, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. 
Career & Live
Studio 2

SEMINAR

Wat worden de audio- en videotrends voor Hybride meetings?  

Robert heeft 18 jaar ervaring in de professionele Audio Video industrie en vertaald samen met de productontwikkelaars van Legrand AV de hedendaagse audio video trends naar concrete product oplossingen die ingezet worden in hybride werkomgeving projecten wereldwijd. Hij beweegt op het snijvlak van de wens van de eindgebruiker, installatie feedback van de AV integrators en de design-engineers die de nieuwe audio video oplossingen omzetten in een concreet product.

Legrand AV is een wereldwijde producent en marktleider in het maken van hardware oplossingen voor de professionele AV markt.

Tijdens zijn sessie geeft Robert inzicht in de nieuwste product hardware trends voor Microsoft Teams Hybrid Rooms en legt uit wat wat meest belangrijke overwegingen zijn voor ieder die een rol speelt in de samenstelling van hybride werkomgevingen.
Legrand
BenGLab 2

SEMINAR

Post-silo leiderschap en next level waarde creatie

Thuiswerken of op kantoor is een van de hete digitale hangijzers waar het laatste woord nog niet over is gezegd. Wat op valt is dat dergelijke hete hangijzers in de regel geïsoleerd worden aangekaart en aangepakt. Met als consequentie dat de oplossingen die worden gevonden, de oplossingen zijn die organisatie als geheel niet verder helpen dan een gedeeltelijke optimalisatie.

De vraag waar het in elke organisatie in de kern om draait komt niet aan de orde. En dus ook niet waar het oplossen van het hete hangijzer steevast ondersteunend aan zou moeten zijn. Wat is ook alweer de bedoeling van de organisatie en van al het werk dat bedacht en gedaan wordt? Wat is het streven? En dus wat is de opgave van elk team en elke werknemer, of men nu thuis, remote, hybride of louter op kantoor werkt? En hoe organiseer je als organisatie dat je in deze diversiteit niet alleen de huidige performance managet maar ook de toekomstige performance inspireert en leidt? Daar zal Kathelijne tijdens deze interactieve workshop meer inzicht in geven.
The Twelve
Studio 3

SEMINAR

Het ziekteverzuim loopt steeds verder op, signalen dat Nederland steeds minder vitaal wordt, wat is de rol van de werkgever?  

We zien het steeds vaker in het nieuws; het ziekteverzuim is nog nooit zo hoog geweest, medewerkers lopen maandenlang rond met mentale klachten en we bewegen allemaal te weinig. Dit zou de alarmbellen moeten laten rinkelen, want dit zijn signalen dat Nederland steeds minder vitaal wordt. OneFit heeft onderzoek gedaan hoe de vitaliteit in ons land ervoor staat en de rol van werkgevers hier in. De inzichten zijn gebundeld in de OneFit Vitaliteitsgids. Deze inzichten zullen Kari en Jenna tijdens hun seminar nader uitlichten.
OneFit
BenGLab 1

SEMINAR

Pauze blok 
Atrium
Met de nieuwste technieken meer verbinding houden met personeel en nieuwe medewerkers

Dat er een flink personeelstekort is, is natuurlijk geen verrassing meer. Des te belangrijker dat je medewerkers vasthoudt. Hoe zorg je er in het veranderende werklandschap voor dat je medewerkers op de juiste manier aan je bindt? En hoe draagt techniek hieraan bij?

De werkplek heeft de afgelopen jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Is dit dan waar we het de komende 15 jaar mee gaan doen, of kunnen we nog meer veranderingen verwachten? Patrick Scherbeijn maakte een schatting van de lijn van verwachtingen bij o.a. Microsoft.
Interstellar Group
Theater 2

KEYNOTE

Cyber security binnen de nieuwe werkomgeving. Waar gaat het voornamelijk mis en waar zitten de valkuilen?

Onder leiding van presentatrice Martine Hauwert, gaat het panel in debat over de toenemende cyber security dreigingen. De toekomst en de ontwikkelingen op het gebied van cyber security in combinatie met de hybride werkomgeving en welke technologieën hier een cruciale rol in gaan spelen.  Aan de hand van het rapport de 12 key controls to strengthen your security gaan we dieper in op de toekomst verwachtingen, de kansen en de bedreigingen. 

Als deelnemer kun je vanaf de tribune mee stemmen over de items en mee discussiëren met de panelleden.  


Theater 1

DEBAT

Hoe “Het Vliegwiel” kan helpen bij het recruitment marketingproces op een krappe arbeidsmarkt

Tijdens het seminar van Smart Media Masters zullen we het gaan hebben over recruitment marketing. Een veelbesproken onderwerp en uitdaging voor veel bedrijven. We zullen inhaken op de nieuwste trends, technieken en oplossingen die ervoor zullen zorgen dat jullie boven concurrentie uitstijgen. Recruitment marketing is net als de algehele marketing van je bedrijf onderdeel van "Het Vliegwiel", waar wij heilig in geloven. Ontdek wat "Het Vliegwiel" precies inhoudt en leer hoe je slimme data gedreven oplossingen kan gebruiken in je recruitment marketingproces. Tijdens dit seminar ontdek je hoe je jullie bedrijf het beste kan positioneren binnen de huidige  en uitdagende arbeidsmarkt. Met veel take aways!
Smart Media Masters
Studio 2

SEMINAR

Hoe brengen we weer leven op kantoor?

Hybride werken vraagt om een aanpassing van gedrag van de medewerkers en leidinggevenden, maar ook van de werkomgeving zelf en de ondersteunende ICT-systemen. Solved gaat uit van de bekende drie-eenheid: Brick (werkomgeving), Bites (ICT) en Behaviour (gedrag). Een hybride vorm van werken is pas succesvol als het gedrag van medewerkers en leidinggevenden en de werkomgeving daarop aansluiten.

Hebben de thuiswerkende werknemers de macht in handen? Bepalen zij zelf hoeveel zij thuis werken? Mag de leidinggevende hier nog iets over zeggen? Of is het juist goed dat er meer balans komt en laten we ons niet meer gek maken door luidruchtige collega’s of files? Moeten we hierop doorzetten en het kantoor afschalen of aanpassen? Wat is wijsheid?

Tijdens dit interactieve seminar, zal Silvia een deep dive met de deelnemers gaan maken in de bezetting van het kantoor. Hoe kun je hier invloed op uitoefenen? En waarom zou je dit eigenlijk willen?

Als deelnemer, kun je tijdens de summit ook een bezoek brengen aan de mobiele hybride escape room van Solved.
Solved
BenGLab 2

SEMINAR

De gezondheid van medewerkers staat sterk onder druk, hoe los je dit op?

De gezondheid van medewerkers staat sterk onder druk. En het tekort aan werknemers heeft ook impact op het zorgaanbod. Hoe gaan werkgevers hier in binnen- en buitenland mee om?
Bart Brenninkmeijer, Business Development Lead bij Mercer, deelt graag de bevindingen van Mercers recent gepubliceerde onderzoek Health on Demand en enkele best practices. Wat hebben werknemers nodig hebben om hun vitaliteit te bevorderen en welke ondersteuning verwachten zijn hierin van hun werkgevers?

Na afloop van dit seminar ontvang je het gepubliceerde onderzoek Health in Demand.

Mercer
Studio 3

SEMINAR

De toekomst van de nieuwe werkplek en slimmer werken met behulp van de nieuwste technieken

Hoe kun je verschillende apps binnen een open platform koppelen en hiermee het hybride werken vereenvoudigen? myApps van innovaphone is een platform dat zich volledig aan de behoeften van de gebruikers aanpast en ruimte biedt voor vrije vormgeving. Tijdens dit interactieve seminar zal Tobias alle toepassingen nader toelichten.

Dit is een Engelstalig seminar.
Innovaphone
BenGLab 1

SEMINAR

De volgende stap naar hybride vergaderen

Tijdens deze keynote sessie geven Rick Hagen van PGGM en Eric Hartsink van Communicativ inzicht in de transformatiereis die PGGM heeft gemaakt van traditioneel vergaderen naar het hybride vergaderen.

Hoe zijn de werkprocessen ingezet en welke uitdagingen hebben de digitale vaardigheden van medewerkers gevraagd in deze snel veranderende markt?
Communicativ & PGGM
Theater 2

KEYNOTE

Lunch blok
Atrium restaurant
Optimaal verbinding houden en de voorwaarden voor de techniek en de werkomgeving

Onder leiding van presentatrice Martine Hauwert gaat het panel in debat over  de onbalans in de wereld, van files tot de energiecrisis en work-life balans. En hoe kan je als bedrijf door de inzet van IT/innovatie hier slimmer op inspelen?

Als deelnemer kun je vanaf de tribune mee stemmen over de items en mee discussiëren met de panelleden.
Theater 1

DEBAT

De veranderende werkplek. Welke veranderingen kunnen we nog meer in de toekomst verwachten?

De werkplek heeft de afgelopen jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Is dit dan waar we het de komende 15 jaar mee gaan doen, of kunnen we nog meer veranderingen verwachten? Patrick Scherbeijn maakt en schatting van de lijn van verwachtingen bij o.a. Microsoft. Dit seminar is een verdieping op de keynote sessie van Patrick eerder de dag, die gepland staat om 10.30 uur.
Interstellar Group
BenGlab 2

SEMINAR

Wat als de klant ook thuiswerkt?

“In dit seminar betrekken we nadrukkelijk het publiek, dat wordt uitgedaagd mee te denken en actief vragen te beantwoorden”, aldus Henk. “De meeste vraagstukken met betrekking tot remote werken gaan over de interne organisatie, wij willen juist laten zien hoe je je klanten kunt meenemen in het nieuwe werken op afstand, zij worstelen immers met dezelfde vraagstukken. Hoe kun je een klant online engagen, hoe zorg je ervoor dat online geen afstand schept maar persoonlijk blijft. Hoe overbrug je het gat tussen online en face-to-face. Niet alleen interessant voor bedrijven, maar ook voor overheden, burgers willen ook behandeld worden als een gewaardeerd klant.”
BlueJeans by Verizon
BenGLab 1

SEMINAR

Hybride werken en de gevolgen daarvan voor de organisatie, ontdek hoe de Nederlandse Krijgsmacht, dit al geruime tijd succesvol toepast

Luitenant-kolonel Harold Keldermans werkt bij de Directie HR van de Koninklijke Landmacht als Learning & Development adviseur. Hij heeft een militair operationele achtergrond (met een recente uitzending naar Afghanistan in 2021) maar werkt al meer dan 20 jaar in veel verschillende functies binnen HR. In de laatste jaren heeft Harold een passie ontwikkeld voor het thema ‘werkgeluk’ waarvoor hij ook diverse opleiding en heeft gevolgd.

Hij mag zich dan ook met recht een werkgeluk deskundige noemen. Vanuit zijn passie en werkervaring, ook als leidinggevende, is zijn overtuiging dat bij de ontwikkeling van de toekomst van werk het hybride werken, en de gevolgen daarvan voor organisaties (met oog voor personeel), steeds belangrijkere thema’s zullen worden.

Ontdek tijdens dit seminar, en uit wat je uit het ontwikkelde model voor de krijgsmacht, kan leren om werkgeluk succesvol binnen je eigen organisatie te implementeren.
Ministerie van Defensie
Studio 2

SEMINAR

Remote werken combineren met talentontwikkeling

Mis jij als (HR)manager de tools en kennis om jong talent te behouden in een wereld waarin remote werken steeds meer wordt gevraagd? Wil jij niet langer achterblijven en concrete oplossingen vinden om jouw jonge talenten te laten groeien en floreren, ongeacht op welke fysieke plek ze werken? Tijdens dit seminar delen we onze expertise en ervaringen op het gebied van remote werken en creatieve leerinterventies.

Ook gaan we samen aan de slag met het vinden van concrete oplossingen voor de uitdagingen die het behouden van talent met zich meebrengt. Ontdek tijdens dit seminar hoe je een onderscheidende werkomgeving kunt creëren waarin je remote werken combineert met talentontwikkeling.
Afuera
Studio 3

SEMINAR

Het digitale fundament voor de succesvolle medewerker van de toekomst.
Een veilige, verbonden en altijd beschikbare IT-omgeving.

Wil jij het digitale fundament leggen voor de succesvolle medewerker van de toekomst? Dan is dit seminar wat voor jou! Telindus experts Tom Engels en Jeroen Hentschke nemen je op een toegankelijke manier mee in de wereld van IT-Infra. Hét fundament van elke hybride organisatie van de toekomst. In dit seminar leggen ze je uit hoe je met een veilig en altijd beschikbaar IT-netwerk een “succesvolle medewerker” kan krijgen.  Hybride werken is in de afgelopen drie jaar explosief gegroeid. De oorzaak kennen wij allemaal. Intussen heeft elke organisatie haar primaire tools min of meer op orde. Wat we nu veel zien is dat een IT-infrastructuur niet is meegegroeid.    

We werken “vanaf overal” en maken steeds meer gebruik van Cloud en SaaS-applicaties. Hierdoor gebeurt er heel wat in de IT-omgeving. Er ontstaat er letterlijk een fysieke kloof tussen de gebruiker en zijn data en applicaties. Dat heeft impact op de gebruikerservaring en dataveiligheid. Aanpassingen in de IT-infrastructuur zijn cruciaal om deze uitdagingen aan te pakken.  Gartner geeft aan dat 80 % van de bedrijven in 2025 zijn de nieuwe IT-Infrastructuur het digitale fundament voor transformatie, cloudshift, zeker als het om hybride werken gaat! Het combineert de kracht van de van security, networking, en cloud. “Het gaat om het veilig en altijd beschikbaar verbinden van gebruikers en applicaties. Altijd en overal.”  

Tijdens dit interactieve seminar krijg je als deelnemer inzicht in de uitdagingen en kansen omtrent jouw IT-infra.


Telindus
BenGLab 1

SEMINAR

Sturing op werkplezier en productiviteit en efficiënt gebruik van applicaties en faciliteiten

Sander bekijkt de evoluerende werkplek vanuit een technologisch oogpunt. In de afgelopen jaren is er namelijk een flinke verschuiving opgetreden in de verwachtingen die werknemers hebben van hun werkomgeving en de gebruiksvriendelijkheid van systemen en faciliteiten.

Technologie speelt een cruciale rol in het faciliteren van de benodigde flexibiliteit voor de sturing op werkplezier en productiviteit, maar ook op duurzaamheidsdoelstellingen en het efficiënt gebruik van applicaties en faciliteiten. Tot slot zijn er steeds hogere eisen aan de beveiliging van digitale werkomgevingen. Tijdens dit seminar zal hij als verdieping op zijn keynote sessie een helder beeld schetsen van de architectuur van een succesvolle hybride werkomgeving.


CISCO
BenGLab 2

SEMINAR

Hospitality: de sleutel tot een succesvol hybride werkconcept
Van vaste kantoordagen tot werken vanuit het buitenland; elke organisatie gaat anders om met remote- en hybride werken. De meeste organisaties willen hun medewerkers de mogelijkheid blijven geven om af en toe thuis te werken, maar zien ze ook graag terug op kantoor. Petra de West, general manager bij HEYDAY Hospitality, ziet verschillende organisaties met dit vraagstuk worstelen. Want hoe maak je van het kantoor een fijne plek om te zijn? En hoe maak je als organisatie het verschil in de strijd om talent?

Petra de West gelooft dat je door het toepassen van de hospitality gedachte binnen je gehele bedrijfsvoering impact maakt én onderscheidend bent als organisatie. Samen met alle collega’s binnen HEYDAY Hospitality legt Petra elke dag de verbinding met de gast en de interne organisatie. Petra weet als geen ander hoe je de mens centraal stelt en daarmee de volledige (facilitaire) organisatie mensgerichter maakt. Dit doet ze vanuit het gedachtegoed 'hospitality is geen term, maar een way of life'. Benieuwd hoe jij dit ook kan doen? Petra neemt je graag mee in de wonderen wereld van hospitality. Je gaat met concrete handvatten naar huis!
HEYDAY Hospitality
Theater 2

KEYNOTE

De nieuwe rol van het management en managementstrategieën

Onder leiding van presentatrice Martine Hauwert gaat het panel in debat over de uitdagingen waar het management dagelijks mee te maken heeft.

Van managers worden nieuwe vaardigheden verwacht. De veranderingen gaan vaak zo snel dat het van belang is om er proactief mee om te gaan. Je moet steeds meer op de expertise van de medewerkers vertrouwen en beslissingen aan hen overlaten. Tegelijkertijd houd je als manager wel de grote lijn in de gaten en stuur je op resultaten. Wat zijn de trends en waar valt winst te behalen en waar zitten de valkuilen?  

Als deelnemer kun je vanaf de tribune meestemmen over de items en mee discussiëren met de panelleden.  
Theater 1

DEBAT

‘In de context van ChatGPT: Hoe integreer je AI in een Teams omgeving?’

Hoe laat je medewerkers meer uit werken op afstand halen? Jasper Filon kan je hierbij helpen! Als specialist in het opbouwen en onderhouden van communicatienetwerken voor grote bedrijven in de Benelux en Scandinavië, beschikt hij over de kennis en expertise om jouw communicatie-platform nieuw leven in te blazen. Of het nu gaat om beveiliging, efficiënte routering, slimme klantmenu's of de nieuwste vergaderapparatuur, Jasper weet precies wat er nodig is om (waar dan ook) in contact te blijven met collega’s en klanten.

In eenvoudige taal legt Jasper je uit hoe je nog meer uit Teams kunt halen en de veranderende wereld van Voice en Video communicatie kan trotseren. Tijdens dit seminar leer je hoe AI en spraaktechnologie kunnen bijdragen aan een effectievere samenwerking, waar je ook bent.
AudioCodes
BenGLab 1

SEMINAR

Hybride Teams en de kracht van teamwork, ontdek hoe je een sterk team creëert

Een verfrissend andere kijk op werken in teams. Hoe werkt dit binnen jouw bedrijf? Werkt je team op maandag en dinsdag thuis en de andere dagen op kantoor? Dat klinkt als een administratieve oplossing om grip te krijgen op een oude manier van werken.

Hybride werken vraagt om nieuwe routines en vaardigheden zoals digitaal vergaderen en asynchroon werken, maar ook om een flinke dosis flexibiliteit en een sterk teamgevoel. In deze workshop leer je hoe je stap voor stap naar een sterk hybride team en als hybride leider ontwikkelt. In de workshop aandacht voor bedrijven in transitie naar hybride organisatie, kansen en bedreigingen en inspiratie en praktische tips. Deze workshop stoomt je klaar voor een nieuwe manier van werken. Die niet alleen leidt tot betere resultaten, maar ook tot meer werkgeluk. Tijdens het seminar wordt vijf keer het boek Hybride Teams verloot onder de deelnemers.
Studio 2

SEMINAR

Bereid je voor op een cyberaanval en ontdek hoe cybercriminelen denken

Een adequate opvolging bij een cyberaanval kan de schade van een aanval flink beperken. Hoe goed alle beveiligingsmaatregelen ook zijn, het is niet 100% te voorkomen dat cybercriminelen binnendringen en al je IT-systemen plat leggen, privacy gevoelige gegevens stelen of toegang hebben tot vertrouwelijke informatie.

Doordat we meer hybride zijn gaan werken, hebben maar liefst 1 op de 3 ondernemingen inmiddels te maken gehad met een cyberaanval. Je voorbereiden op een cyberaanval wordt steeds belangrijker, of je nu binnen MKB, MKB+ of groot zakelijk werkzaam bent. De voorbereiding doe je niet alleen maar samen met je ketenpartners want ook hier komt het gevaar vandaan.

Tijdens dit seminar behandelen we de juiste voorbereiding samen met jouw keten- partners!
CCRC/Rabobank
Studio 3

SEMINAR

De werkplek van de toekomst: hoe ziet die eruit?

Tijdens dit seminar nemen Employee Experience & Cloud PC experts Frank van Attekum en Harold van de Kamp je mee op reis naar de digitale werkplek van de toekomst. Tijdens de Keynote in de ochtend hebben zij al een begin gemaakt met deze reis. Tijdens deze seminar zullen ze dieper ingaan op de materie en de werkplek van de toekomst ook in praktijk laten zien. Want hoe zorg je er nou voor dat je digitale werkplek altijd beschikbaar is voor alle medewerkers, op welk apparaat dan ook? En dan ook nog snel. Gepersonaliseerd. Veilig. En dat 'ie óók nog eens fungeert als digitale assistent?

Dat lijkt een droom voor de toekomst. Maar niets is minder waar: Frank en Harold zullen je tijdens deze sessie in de praktijk laten zien dat die werkplek van de toekomst vandaag al binnen handbereik ligt. Én dat jij er vandaag zelf al mee aan de slag kunt gaan! Met behulp van slimme technologieën als Windows 365, Microsoft Viva en AI via Microsoft Copilot verbeter jij de werknemerservaring en de digitale werkplek in jouw organisatie, waardoor medewerkers hun werk efficiënter, productiever én blijer kunnen uitvoeren. Tijdens dit seminar, laten Frank en Harold aan de hand van demo’s en praktijkvoorbeelden zien, hoe je direct met de werkplek van de toekomst en Employee Experience aan de slag kunt gaan.
e-office
BenGLab 2

SEMINAR

Maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen en uitdagingen op het gebied van videoconferentie

Tijdens zijn keynote sessie laat hij de laatste innovaties zien op het gebied van draadloze videoconferentie, praktijkvoorbeelden en terugkoppeling van gebruikers. We staan vaak voor dezelfde uitdagingen en kunnen veel van elkaar leren de komende jaren op het gebied van hybride werken en binnen de nieuwe werkmix.
Barco
Theater 2

KEYNOTE

Pauze blok
Atrium
De architectuur van een succesvolle hybride werkomgeving

Sander ten Hoedt werkt zo’n vier jaar voor Cisco en werk als Hybrid Work Lead. Sander bekijkt de evoluerende werkplek vanuit een technologisch oogpunt. In de afgelopen jaren is er namelijk een flinke verschuiving opgetreden in de verwachtingen die werknemers hebben van hun werkomgeving en de gebruiksvriendelijkheid van systemen en faciliteiten. Technologie speelt een cruciale rol in het faciliteren van de benodigde flexibiliteit voor de sturing op werkplezier en productiviteit, maar ook op duurzaamheidsdoelstellingen en het efficiënt gebruik van applicaties en faciliteiten.  

Tot slot zijn er steeds hogere eisen aan de beveiliging van digitale werkomgevingen. Sander is enorm betrokken bij de uitdagingen die deze ontwikkelingen opleveren en zal tijdens deze keynote sessie een helder beeld schetsen van de architectuur van een succesvolle hybride werkomgeving.
CISCO
Theater 2

KEYNOTE

Inzicht in de stappen naar een hybride klantcontact center

Tijdens dit seminar gaan we dieper in op de vertaalvraagstukken die komen kijken bij de telefonische bereikbaarheid van een serviceafdeling of klantcontact center op basis van Microsoft Teams.

De volgende onderwerpen zullen worden behandeld:
- Hoe borgen we de bereikbaarheid?
- Correcte informatievoorzieningen bij een afdeling?
- Hoe leveren we een optimale klant beleving?
- Wat is de noodzaak van live stuur informatie voor supervisors?

Het seminar is +/- 20 minuten informatief en er zijn 20 minuten gereserveerd voor Q&A.
Communicativ
BenGlab 1

SEMINAR

De toekomst van Hybride Werken.

Tijdens dit seminar neemt Future of Work Strategist Angelique Slob de deelnemers mee naar de volgende stap in de evolutie van de hybride organisatie.

Door het optimaliseren van hybride werk kunnen we duurzame organisaties met meer diversiteit, meer inclusiviteit, meer productiviteit, efficiëntie, innovatie en meer werkplezier. Neem een kijkje in de toekomst en leer hoe hybride werken een katalysator is naar beter en slimmer werken en hoe de nieuwe generatie dit verder zal vormgeven. Leer meer over de belangrijkste ontwikkelingen in werk en kom samen met de andere deelnemers tot nieuwe, waardevolle strategieën en draag bij aan het vormgeven van de toekomst van werk. Tijdens dit out-of-the box seminar zal Angelique de deelnemers inspireren en uitdagen tot verandering en groei, en zij zullen nooit meer hetzelfde naar werk (en de plek die werk in ons leven heeft)kijken.

Dit seminar is voor iedereen die betrokken is bij het organiseren van werk binnen de eigen organisatie én die het verschil willen maken door een nieuwe, betere manier van werken te creëren - nu en in de toekomst.
Hello Monday
Studio 3

SEMINAR

Digitale veiligheid als randvoorwaarde

Nederlandse bedrijven staan in de kopgroep van EU-landen als het gaat om digitalisering. De toenemende digitalisering zorgt naast economische kansen ook voor mogelijkheden om niet gebonden te zijn aan een werkplek op kantoor. In de afgelopen jaren hebben steeds meer bedrijven deze mogelijkheden omarmt en is hybridewerken niet meer weg te denken. Digitale veiligheid is altijd al een randvoorwaarde geweest om de kansen van de digitale economie te benutten en de noodzaak hiervoor wordt door toenemende cyberdreigingen en een veranderde manier van werken alleen maar groter.

Het Digital Trust Center (DTC), onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, zal tijdens dit seminar ingaan hoe het bedrijven helpt hun cyberweerbaarheid te verhogen. Aan de hand van de 5 basisprincipes van veilig digitaal ondernemen worden maatregelen besproken waarmee iedere ondernemer aan de slag kan.
Digital Trust Center
Studio 2

SEMINAR

De gezondheid en het welzijn van werknemers op peil houden

Onder leiding van presentatrice Martine Hauwert gaat het panel in debat over hoe de gezondheid en het welzijn van medewerkers op peil kan worden gehouden.

Organisaties die willen profiteren van de voordelen van een gezond personeelsbestand (en hun bedrijfsresultaten willen beschermen) moeten rekening houden met de vijf factoren van welzijn van een medewerker; fysiek, financieel, emotioneel, sociaal en carrière. Sterker nog, blije en gezonde medewerkers zullen eerder bij een bedrijf blijven en als zij tevreden zijn zullen klanten dat ook zijn!

Als deelnemer kunnen je vanaf de tribune meestemmen over de items en mee discussiëren met de panelleden.
Theater 1

DEBAT

DEBAT

Effectiever en plezieriger hybride samenwerken

Ontdek de kracht van AI-ondersteuning in meeslepende ruimtes en ervaar hoe ze hybride samenwerken effectiever en plezieriger kunnen maken. Met geautomatiseerde taken en intelligente virtuele assistenten besparen teams kostbare tijd en verbeteren ze de productiviteit. Tevens kunnen ze ondersteunen op de menselijke kant, om het hybride samenwerken en leren naar een volgend level te brengen.Dit gecombineerd met virtuele samenwerkingsparken in immersive spaces waarin je echt het gevoel hebt dat je bij elkaar bent, geven de bouwblokken om samenwerken in jouw organisatie een boost te geven. Tijdens dit seminar, zal hij jullie inspireren met een scala aan voorbeelden die nu al beschikbaar zijn en binnenkort zullen komen. Bovendien gaat hij met de deelnemers het canvas van toekomstig samenwerken invullen.
CoVince
Studio 2

SEMINAR

Netwerkborrel & uitreiking Gouden Werkplek Award

Na een dag van veel nieuwe kennis en inspiratie opdoen, sluiten we af met de uitreiking van de Gouden Werkplek Awards en een netwerkborrel.
Atrium