29 september middag

15:00 uur - 15:45 uur

Koen Sandbrink

adviseur cybersecurity
Nationaal Cyber Security Centrum

Beethoven was ook een hacker

Veilig thuiswerken kun je faciliteren

De technische oplossingen om te kunnen thuiswerken bestonden gelukkig al toen het coronavirus losbarstte. Maar sinds die tijd hebben we ook gezien dat er nog steeds beveiligingsrisico’s kleven aan op afstand werken. Wat kun je als werkgever faciliteren om je mensen zo veilig mogelijk te laten werken? De rode draad in alle oplossingen is: maak het mensen zo makkelijk mogelijk, want als het te moeilijk wordt gaan ze zelf naar minder veilige oplossingen zoeken.

Koen Sandbrink, adviseur cybersecurity, Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC)

Koen Sandbrink is adviseur cybersecurity bij het Nationaal Cyber Security Centrum. Hij is oorspronkelijk opgeleid om IT te maken, maar heeft voor een carrière in security gekozen om IT weer kapot te maken. Koen vertelt graag wat je moet doen of laten om veilig te blijven; als je zijn gevoelige snaar over wachtwoorden raakt dan heb je de middag van je leven. Verder is Koen ervan overtuigd dat Beethoven ook een hacker was.

Tijdens zijn presentatie zal hij ons inzage geven in de kennis die hij heeft opgedaan en kun je als deelnemer, direct vragen stellen en actief deelnemen aan de paneldiscussie.

Aanmelden

Meld je hier aan voor de Remote Working Summit kennisportal
Meld je hier gratis aan