30 september ochtend

09:00 uur - 10:30 uur

Rob Kurver

Strategie en business developer
Oprichter SmartCom Summit en The Next Cloud

Rob gelooft in een wereld waar technologie ons in staat stelt om overal altijd te werken met wie we maar willen, zodat we ons als professional en als mens volledig kunnen ontplooien, maximaal productief kunnen zijn en zo kunnen bijdragen aan een betere wereld.

Gepassioneerd over verandering, startups, strategie, marketing en sales, storytelling. De wereld waarin we leven verandert razendsnel door alle nieuwe technologieën, en de beste manier om een rol te spelen in de toekomst is om te helpen haar te creëren. Dit vereist een combinatie van analytische vaardigheden, ervaring, creativiteit en een "getting things done" mentaliteit.

De afgelopen 20 jaar heeft Rob diverse technologie bedrijven opgericht, waaronder Nederlandse hosted voice pionier Voipro International. Op dit moment focust hij zich op internationale marketing en business development voor enkele innovatieve cloud communicatie technologie providers (White Rabbit), en helpt ISV's en cloud aggregators met innovatie en partner ecosystemen (The Next Cloud). VP Europe voor de Cloud Communications Alliance en Bizdev Mentor bij StartupBootcamp Amsterdam.

Specialtiteiten van Rob: Marketing & business development, strategic selling, complexe sales cycles, partner channel development, innovatie, cloud oplossingen & SaaS, cloud communications, nieuwe business modellen. Hij gelooft in het combineren van het beste van enterprises en startups, getting things done, teambuilding en storytelling.

Aanmelden

Meld je hier aan voor de Remote Working Summit kennisportal
Meld je hier gratis aan