30 september middag

14:45 uur - 15:45 uur

Sjef de Graauw

Partner
BusinessBuilding

Een wereld vol verandering – een neuroperspectief

Sjef heeft zijn kennis in ruim 25 jaar opgedaan in veel hospitality-gerichte bedrijven. Horeca, (evenementen)locaties, catering, evenementen, decor, entertainment, maar ook logistiek en distributie zijn de branches waar hij ervaring heeft opgedaan in commerciële managementfuncties.

Sinds 2017 is Sjef partner bij partner bij BusinessBuilding, en helpt opdrachtgevers duurzame (commerciële) groei te realiseren voor hun organisatie. Daarbij maakt hij gebruik van neurowetenschappelijke inzichten, omdat verbeteringen voor mens en organisatie altijd, al is het gedeeltelijk, zijn terug te voeren op het aanpassen van het menselijk gedrag.

“Onze wijze van werken is in een korte periode drastisch veranderd. En hoe de toekomst er precies gaat uitzien is op veel vlakken nog onvoorspelbaar. Het tempo van deze veranderingen is ongekend en leidinggevenden moeten zich gaan voorbereiden op deze nieuwe ontwikkelingen. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers sneller, effectiever en plezieriger gaan werken en dit ook op langere termijn blijven doen?”. Ziedaar de kernvraag van de Thuiswerk Summit.

Het realiseren van verbeteringen voor medewerkers en in organisaties is grofweg in te delen in drie pijlers, zijnde de vaardigheden van de medewerkers, de processen en de structuren van de organisatie, en (verreweg de belangrijkste) de mindset en het gedrag van de medewerker.

In zijn presentatie zal Sjef, met ons menselijk brein als uitgangspunt, tools aanreiken waarmee je veranderingen zoals het nieuwe werken, maar ook verbeteringen in je organisatie, niet alleen sneller, maar ook duurzamer en efficiënter kunt realiseren en er meteen gemotiveerde medewerkers voor terugkrijgt.

Aanmelden

Meld je hier aan voor de Remote Working Summit kennisportal
Meld je hier gratis aan